34-ма се борят за Голямата награда на „Магията на долината на Панега
34-ма се борят за Голямата награда на „Магията на долината на Панега / archive.dariknews

Приключи обявеният конкурс за лого на общия туристически продукт по проект „Магията на долината на Панега" - Маркетинг на туристическа дестинация Луковит - Ябланица - Червен бряг".

34 участници се включиха в надпреварата за голямата награда от 1500 лв. Оценяването и класирането на постъпилите предложения ще се извърши от жури от независими експерти (графични дизайнери) и представители на Общините.
Номинирани ще бъдат 3 от най-добрите лога, където ще се оценява аргументираното използване на изображения и графични знаци, присъствието на стил и идея. Журито ще обяви публично решението си до края на м. януари 2014 г., а класираните на първите три места лога, ще получат парични награди от организаторите, съответно: за първо място в размер на 1500 лв., за второ място - 1000 лв. и за трето място - 500 лв.

Целта на конкурса е да бъде създадена визуална идентичност на туристическия продукт „Магията на Панега", който обхваща трите съседни общините Луковит, Ябланица и Червен бряг, основаващ се на базата на общи природни, географски, социално-икономически, културни и други ресурси.

Проект „Магията на долината на Панега" - Маркетинг на туристическа дестинация Луковит - Ябланица - Червен бряг", се изпълнява от Община Луковит в качеството й на бенефициент по Оперативна програма „Регионално развитие" 2007 - 2013 г. и е на обща стойност 460 122, 60 лв.