Васил Маргин с ангажимент за безплатни детска градина и ясла в община Сапарева баня
Васил Маргин с ангажимент за безплатни детска градина и ясла в община Сапарева баня / Маргарита Петрова, Дарик- Кюстендил

Независимият кандидат за кмет на община Сапарева баня Васил Маргин пое ангажимент за безплатни детска градина и ясла в общината. Той благодари на избирателите си за доверието и убедителната победа на първия тур.
"Печелим във всички секции в общината. Благодаря и от името на всички избрани вече 6- ма общински съветници от листите, които подкрепиха моята кандидатура за кмет. Призовавам хората от общината да гласуват и в неделя на балотажа за кмет на общината и за кмет на село Овчарци, за да ни помогнат да реализираме програмата си за управление на община Сапарева баня през следващия мандат", заяви Васил Маргин.
Независимият кандидат за кмет показа, че е чул гласа на хората, с които се е срещнал през кампанията до момента.
"Акцент в програмата ни са младите хора и децата. Целта е стимулиране на младите семейства. Обещаваме, че ако управляваме общината през следващите 4 години ще бъде безплатна детската градина и ясла. Това е ежемесечна социална придобивка, в помощ на младите семейства, за да не бъде проблем пред деца от общината да посещават детските градини. Направихме анализи, това няма да тежи на общинския бюджет и няма да се налага актуализация на бюджета. Икономията ще дойде от реорганизация на действията на самото детско заведение и ще има безплатна доставка на храна по 2 европейски проекта", коментира Васил Маргин.
Всяко дете, което посещава детска градина в община Сапарева баня, в момента плаща по 2 лв. на ден или при пълен месец от 21 дни, по 42 лв.
"Родителите вече няма плащат нито една стотинка", заключи независимият кандидат за кмет.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!