Търговски комплекс Колуша и още един имот на собственика са обявени за публична продан
Търговски комплекс Колуша и още един имот на собственика са обявени за публична продан / ЧСИ Елица Христова, архив

Два недвижими имота, собственост на „СИГНАЛ" ООД е обявила за публична продан частния съдебен изпълнител Елица Христова. По този начин се удовлетворяват вземанията на банка. Срокът за интересуващите се е от 20.08.2013 год. до 20.09.2013 год., 17.00 часа в сградата на Районен съд гр. Кюстендил.
Единият поземлен имот е с площ от около 3 дка, с построена сграда- Складова база за обслужващи дейности, на ул. „Околовръстна" в гр. Кюстендил. Първият етаж е предвиден за два магазина за хранителни стоки и зеленчуци, вторият етаж- за магазин за промишлени стоки, кафе-сладкарница, офис и две стълбища, третият етаж е обособен като административен етаж, а четвъртият етаж се състои от два апартамента и хотелски стаи със самостоятелни санитарни възли. Началната цена от която ще започне наддаването е 416 000 лева с включен ДДС.

Търговски комплекс "Колуша" и още един имот на собственика са обявени за публична продан
netinfo

Другият недвижим имот е Търговски комплекс „Колуша"- за хранителни и промишлени стоки, представляващ едноетажна масивна сграда, със застроена площ 617 квадратни метра и с правото на строеж върху мястото.
Началната цена от която ще започне наддаването е 244 000 лева.