Виктор Атанасов от Осогово- Елит игра финал на турнира в Благоевград
Виктор Атанасов от Осогово- Елит игра финал на турнира в Благоевград / ТК "ОСОГОВО - ЕЛИТ"
Кюстендилският тенисист  от клуб “Осогово- Елит”, Виктор Атанасов се класира втори  и спечели сребърен медал от проведеното в гр.Благоевград първенство от календара на БФТенис. Надпреварата се проведе на кортовете на ТК „Пирин“. В състезанието взеха участие 19 момчета и 13 момичета

Кристиян Стефанов (ТК "Диана", гр.София) и Рая Коцева (ТК "Диана", гр.София) спечелиха първите места. При момчетата Кристиян Стефанов (ТК "Диана", гр.София) победи във финала с 4:1 Виктор Атанасов (ТК "ОСОГОВО-ЕЛИТ", гр.Кюстендил). В спор за третото място Димитър Конакчиев (ТК "Вектор Тенис Спорт", гр.София) се наложи над Мартин Тодоров (ТК "Про спорт", гр.София) с 4:1.

Виктор Атанасов от Осогово- Елит игра финал на турнира в Благоевград
ТК "ОСОГОВО - ЕЛИТ"

“Много малко не достигна на Виктор да се поздрави с победата, но сезона сега започва и сме в очакване на много първи места от нашия състезател” заяви треньорът Ивайло Илиев от ТК "ОСОГОВО-ЕЛИТ" гр.Кюстендил.

Следващата надпревара е Държавния турнир по тенис за момчета и момичета до 10 години "Champions Bowl", на 26/04-27/04/2019, с домакинството на ТК "Дема", гр. София . Шампионите и финалистите печелят правото да участват в световните финали на “CHAMPIONS BOWL”. Турнирът ще се проведе в Умаг (Хърватия), на 8-15 септември 2019 г. 
Дарик- Кюстендил