Снимай за Европа в моя регион и спечели фотоапарат до 1 000 евро и пътуване до Брюксел
Снимай за Европа в моя регион и спечели фотоапарат до 1 000 евро и пътуване до Брюксел / Младежки информационно- консултантски център

Фотоконкурс "Европа в моя регион" организира Европейската комисия. Победителите ще получат цифров фотоапарат, на стойност до 1 000 евро и пътуване за двама до Брюксел. Конкурсът ще се проведе на страницата на ЕК във Фейсбук, информират от Младежкия информационно- консултантски център в Кюстендил.

Участниците могат да изпратят снимки в две категории- "Моят проект" и "Очевидец".  В "Моят проект" могат да участват организации, които са се възползвали от регионалното финансиране на ЕС, т. е. от Европейския фонд за регионално развитие или Кохезионния фонд.

Всеки живеещ в ЕС може да се включи със снимка в "Очевидец", ако е забелязал проект в своя регион или при посещение в друг регион.

На снимката трябва да се личи, със знак, табела, билборд, че проекта е осъществен с регионално финансиране от ЕС.

Във всяка категория ще бъдат отличени по двама победители, по един избран от публиката и по един от жури. Крайният срок за участие е 30- ти август. Повече информация може да се намери на Фейсбук страницата на ЕК.