Роднините на уволнения общински снабдител имали задължения към общината
Роднините на уволнения общински снабдител имали задължения към общината / netinfo

  Роднините на уволнения днес общински снабдител Боян Владимиров дължат на Община Кюстендил сума в размер на 1679 лв., показала проверка на общинска администрация.

  Фирмата на съпругата му  „Полиян" ЕООД има неизплатени задължения  от 1500 лв., като в продължение на пет месеца не е заплащала наем за три билборда. Фирмата на баща му ЕТ „Йордан Владимиров- Боян" дължи 179 лв. неплатен наем за три месеца от автомат за кафе, казаха от община Кюстендил. Договорите ще бъдат прекратени и съоръженията ще бъдат премахнати, допълниха оттам.

  Снабдителят Владимиров, който напуснал сградата на кметството, за да избегне връчването на заповедта му за освобождаване беше открит и заповедта му връчена в кюстендилската болница, където е отишъл за лечение. Състоянието му се е влошило след като си е получил заплатата, коментираха от общината. Оттам дабовиха, че на записите от охранителните камери на Община Кюстендил е видно, че Владимиров влиза на работа в 08.59 часа и излиза в 09.45 веднага след като е разбрал за заповедта, като дори не е дал отчет за служебните две хиляди двеста и петдесет лева намиращи се у него.

  Във връзка с посочения случай, кметът Паунов е изготвил запитване до Фирмено отделение на Окръжен съд Кюстендил за наличието на фирми на всички служители на общинска администрация.