Рафи- от Кюстендил в Като две капки вода
Рафи- от Кюстендил в Като две капки вода / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил

Победителят в Х фактор- Рафи хареса Кюстендил и кюстендилския въздух. "Диша се по- добре, отколкото в Бургас. Имам съседи от Кюстендил, хапвал съм кюстендилски череши, но никога не съм идвал в Кюстендил", каза поп изпълнителят пред Дарик. Той пя на откриването на Европейската купа по сноуборд, на площад "Велбъжд", като раздава автографи и се снима с почитателите си повече от 40 минути.

"В много големи градове не се пълни площад по такъв начин, а самата публика пее, танцува и кипи от енергия. Ако концерта е час, се случва по 2- 3 часа да се раздават автографи, но таке е, не може никои да пренебрегнеш. И аз съм искал автографи и знам какво е, когато не го получиш", сподели Рафи. Той не харесва ски, но обожава сноуборда.

Рафи- от Кюстендил в "Като две капки вода"
netinfo

Рафи е в постоянни репетиции за нов телевизионен формат, по Нова телевизия. Той се казва "Като две капки вода", а първото му превъплъщение и в Лейди Гага.

"Предаването гарантира да има голям смях, ние самите няма да знаем какво ще правим. На лайфовете натискаш един бутон и каквото ти се падне- жена, мъж, няма значение. Вече има раздадени задачи за първия лайф", разказа изпълнителят. Предаването стартира на 6- ти март,а другите известни досега участници са Милица Гладнишка, Албена Михова и Диана Любенова. Водещи ще са Зуека и Рачков и журито е в състав- Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син.

За Рафи участието и победата в Х фактор са осигури нужния опит на сцената. "Аз се забавлявам на сцената и се надявам, и другите да се забавляват. Пожелавам си през новата година да имам много нови хитове и българската музика да продължава да се развива", каза още пред Дарик певецът, след концерта си в Кюстендил.