Откриха спринцовка с хероин, търсят пари и злато
Откриха спринцовка с хероин, търсят пари и злато / netinfo

  Спринцовка с червена течност, която на направения наркотест е реагирала като хероин, откриха дупнишки полицаи. Спринцовката е намерена в лек автомобил ВАЗ, управляван от 30- годишен мъж, возещия се до него 18- годишен младеж е избягал след спирането на автомобила за проверка.

  Двамата мъже са известни на полицията, като извършители на множество криминални престъпления. Издирването на избягалия продължава, съобщават от Областна дирекция на полицията- Кюстендил.

  В РПУ- Дупница е заявена кражба на 2 400 лева и златни накити от частен апартамент. Проникнато е чрез подбран или подправен ключ. Извършителите се установяват.

  За по- малко от час дупнишки полицаи със съдействието на благоевградски колеги разкриха кражба на редуктор от селскостопанска техника в Бобошево. Крадците са заловени в Благоевград, като частта е открита в автомобил "Нисан- Съни", в който са пътували 3- ма мъже от града.

  За последното денонощие има 5 излизания на техника за гасене на пожари в сухи треви и храсти. Няма пострадали и материални загуби, информират от полицията.