Отборите на Нов чифлик и Слокощица рамо до рамо в челото на Осогово
Отборите на Нов чифлик и Слокощица рамо до рамо в челото на Осогово / Дарик- Кюстендил

Продължава битката за първото място в областна футболна група "Осогово". Два отбора са рамо до рамо на лидерските позиции. Първото място е за "Струма"- Нов чифлик, който има по- добра голова разлика / 33:15 /, а второто е за "Спортист"- Слокощица / 24:11 /, като и двата тима имат по 21 точки. Преследвачите са основно 3- "Септември"- Жабокрът, "Кюстендил" и "Ботев"- Лозно.
Футболистите на Лозно не успяха да спрат Слокощица, въпреки че водеха с 2:0, допуснаха обрат до 2:4. Първи за гостите от "Спортист" се разписа Георги Винков Петров, а след това хеттрик реализира Мартин Димитров.
Нов чифлик победи като гост "Септември" в Жабокрът с 3:4. ФК "Кюстендил" надигра с 0:3 "Руен" в Богослов.
Отборът на "Ябълково" постигна първа победа в първенството, след 5:1 над "Сините извори"- Горна Гращица. Успех и за "Струмска слава"- Търновлак с 4:1 над дошлия с 10 футболисти тим на "Копие"- Копиловци. "Осогово"- Багренци изпрати на последното място "Елешница"- Ваксево след победа с 5:2.

"Миньор"- Бобов дол е само на 3 точки от лидера в група "Рила"- "Славия" Яхиново. В последния игран кръг и двата тима постигнаха убедителни победи. Яхиново разгроми Боровец с 6:0, а бобовдолци спечелиха гостуването си в Рила с 0:5.
Останалите резултати: Джерман- Кочериново 0:3; Сапарево- Овчарци 6:0 и Ресилово- Бобошево 2:1.
Яхиново има 18 т., "Миньор"- Бобов дол е с 15 т., а Сапарево и "Марек 2007" имат по 12 т.