Община Кюстендил търси персонал за Център за услуги за ранно детско развитие
Община Кюстендил търси персонал за Център за услуги за ранно детско развитие / Иво Кирилов, Дарик- Кюстендил, архив

Конкурс за подбор на персонал за Център за услуги за ранно детско развитие, обяви община Кюстендил. Той е във връзка с изпълнение на „Проект на Община Кюстендил за социално включване", финансиран със заем от 7 612 лв. от Международната банка за възстановяване и развитие по Проект за социално включване, Министерство на труда и социалната политика и утвърдена от Кмета на Община Кюстендил „Покана за изразяване на интерес за предоставяне на услуга „Ранна интервенция на уврежданията".
Търсят се кандидати за позицията - социален работник. Част от изискванията са: да имат висше образование - завършена образователна степен бакалавър/магистър с професионално направление „Социални дейности", „Социална педагогика", „Здравен и социален мениджмънт", „Социална работа с деца и семейства" или друго направление със социална насоченост; да имат професионален опит не по-малък от 2 години в областта социалните или здравните дейности и др.
Заинтересованите кандидати следва да изпратят професионална биография, не по-късно от 17ч. на 21.01.2015 г.
Кандидатите ще бъдат оценявани за опит и квалификация съгласно процедурите, описани в указанието на Световна банка „Избор и наемане на Консултанти от заемополучатели на Световна банка" (последно издание) и в съответствие със следните критерии:

(1) специфичен опит, съответстващ на заданието - 30
(2) квалификации и компетентност за изпълнение на заданието - 70

Общо точки - 100