Кметът на Дупница иска доказателства от Станислав Павлов или  ще го съди
Кметът на Дупница иска доказателства от Станислав Павлов или ще го съди / Дарик радио,архив

Във връзка с твърденията на Станислав Павлов на вчерашната пресконференция и отправените клевети по адрес на кметския екип на община Дупница за оказван натиск, кметът на община Дупница инж. Методи Чимев заяви:

"Това са много тежки обвинения, които няма как да оставя без последствия. След такава нападка към мен и моят екип, няма да стоя безучастен и да позволявам да се опетнява кметската институция и хората, с които работя. Аз съм отговорен пред жителите на община Дупница, които са ми гласували доверие и аз съм длъжен да защитя тази чест. Затова заявявам най-отговорно, че до 27 май 2013 година очаквам г-н Павлов да предостави доказателства за твърденията си. Ако бъдат предоставени такива, то още същия ден ще бъде уволнен този или тези хора от екипа ми, които са си позволили подобно нещо, за което твърди г-н Павлов. В противен случай ще отнеса случая до съда".
Припомням позицията на БСП Дупница:
" Ще настояваме за повече прозрачност при провеждането на обществените поръчки. Това коментира на пресконференция лидера на червените в Дупница Станислав Павлов. Той обяви, че местната управа оказва натиск върху фирми, кметства и граждани заради загубата на ГЕРБ в Дупница в неделя. Сигналите са подадени в офиса на червените в Дупница."