Клуб Тонус с бронз отборно на Аеробик Фест. Едно от момичетата стана Мис Аеробик Фест
Клуб Тонус с бронз отборно на Аеробик Фест. Едно от момичетата стана Мис Аеробик Фест / личен архив

Трето място завоюваха състезателките на кюстендилският клуб по аеробика "Тонус" на традиционният Аеробик Фест, организиран от Съюза по аеробика.Състезанието се проведе в зала Универсиада в София. От кюстендилският клуб по аеробика "Тонус" се включи с 11 момичета, които представиха отлично града ни в състезанието. В индивидуалното класиране Елица Милева се класира втора и се окичи със сребърен медал. Тя също така бе избрана и за Мис Аеробик Фест.

Клуб "Тонус" с бронз отборно на Аеробик Фест. Едно от момичетата стана Мис Аеробик Фест
netinfo


Мирияна Стоянова се класира на 4-то място, а Деница Милева - на 8-мо място. В отборното класиране - отборът в състав: Ралица Митрева, Кристиана Цветкова, Павлина Малинова, Кристина Борисова и Василена Георгиева, се класира на 3-то място.
Останалите момичета - Елица Димитрова, Зорница Цветкова, Надежда Петрова, Росица Милева и Елица Влашка останаха извън първите 10, но се представиха отлично. Председателят на кюстендилският клуб по аеробика "Тонус" Галя Миткова-Миладинова е изключително доволна и щастлива от представянето на момичетата и от чудесния старт на състезателната година.

Клуб "Тонус" с бронз отборно на Аеробик Фест. Едно от момичетата стана Мис Аеробик Фест
netinfo