Приемен ден
Приемен ден / netinfo
      Да съдейства за записването на песни, за да бъде издаден албум на дупнишкия Мъжки хор "Св. Иван Рилски", обеща народният представител от ГЕРБ Ивайло Константинов. Записът на 12 песни в звукозаписно студио предстои да се реализира в края на месец юни тази година.
     Мъжкият хор от Дупница има редици участия в страната и в чужбина, печели награди от различни престижни фестивали. През 2016 г., когато той чества и своя 50-годишен юбилей, спечели първо място в категория "Еднородни хорове" на Международен конкурс във Флоренция.
 
      По време на приемния ден на Ивайло Константинов в Дупница, граждани поставиха и въпроси, свързани с административни процедури към Общинска служба "Земеделие". Дупничани алармираха още за проблеми с наема на търговски площи в общината и за казуси, свързани с делби и други административни процедури.
 
      Депутатът от ГЕРБ се ангажира също така да помогне на младо момиче с церебрална парализа, което, въпреки трудностите които среща, е студентка. Ивайло Константинов обеща да проучи въпроса за назначаването на личен асистент на момичето и да съдейства с каквото е по силите му.
 
     Освен от дупничани, народният представител бе потърсен за съдействие по различни казуси и от граждани на съседни общини. Те поставиха въпроси, свързани с ВиК в Бобов дол, "Напоителни системи", "Мини Бобов дол" и липсата на работни места в региона.
 
ПП ГЕРБ