ФК Велбъжд загуби първата си контрола за сезона
ФК Велбъжд загуби първата си контрола за сезона / netinfo

 ФК "Велбъжд" загуби с 1:2 първата си контролна среща преди сезон 2009 / 2010 г., от професионалния "Чавдар"- Етрополе. Домакините поведоха с гол на капитана Юлиян Кръстев, но гостите изравниха в края на първото полувреме. Победният гол за "Чавдар" падна от дузпа в средата на 2- то полувреме. Срещата наблюдаваха над 150 зрители на стадион "Странджата" в Кюстендил.

" Като за първа контрола, особено през първото полувреме, показахме повечето от нещата, които учим в тренировките. Доволен съм от създадените положения и затварянето в нашата половина. Направихме доста пропуски, а те ни изравниха заради лошия терен, който излъга централния защитник", заяви старши треньорът на "Велбъжд" Димитър Соколов. Днес предстоят разговори с новото ръководство на клуба, за бюджета, заплатите и премиите на футболистите.

Набелязани са още 3- ма футболисти, които са играли под ръководството на Дим. Соколов в други отбори. "Те няма да идват на проби, а да помогнат на отбора. Стига да има необходимия бюджет", каза още старши треньорът.