Кик Бокс “Спартак”- Кюстендил, с треньор Слави Кашкин
Кик Бокс “Спартак”- Кюстендил, с треньор Слави Кашкин / Слави Кашкин
Златен и бронзов медал спечелиха двамата състезатели на клуба по Кик Бокс “Спартак”- Кюстендил, с треньор Слави Кашкин от състезанието по смесени бойни изкуства (ММА), което се проведе във Враца.  Участваха състезатели от цялата страна.
 
“Представихме се добре. Бойко Стоичков, в категория 70 кг спечели 1- вото място след няколко трудни мача и като се има в предвид, че бе дебютант на такъв тип състезание.

Спартак- Кюстендил
Слави Кашкин

Спартак- Кюстендил
Слави Кашкин

Борислав Илиев завоюва бронзов медал, като на един от мачовете изкара 4- ри рунда от по 3 мин., като правилника на състезанието бе 2 рунда плюс един рунд ако има равенство, но съдиите прецениха, че опонентите трябва да играят 4- ри рунда, това бе прецедент на състезанието. Борислав Илиев взе срещата, но по късно получи контузия на крака и това го спря от борбата за по челна позиция.

Спартак- Кюстендил
Слави Кашкин

Спартак- Кюстендил
Слави Кашкин

Момчетата се справиха много добре показаха воля и упоритост, и най- вече хъс за победа, благодаря и на част от отбора, който дойде да подкрепи съотборниците си, което несъмнено помогна за приповдигането на духа на Спартанците от Кюстендил”, коментира треньорът Слави Кашкин.
 
Дарик- Кюстендил