Бой в Дупнишко
Бой в Дупнишко / netinfo

   Два случая на телесни повреди са установили служители на РПУ- Дупница.

    38- годишен мъж от село Крайници е нанесъл телесна повреда на 29- годишен мъж от Сапарева баня. По- възрастният е засякъл със своето БМВ лекия автомобил "Ауди" на 29- годишния шофьор, принудил го да спре  и му нанесъл побой.  Инцидентът е възникнал на второкласен път в района на пресевната станция на Дупница. Водачът на лекия автомобил БМВ е напуснал местопроизшествието и се укрива. На пострадалия е оказана медицинска помощ и няма опасност за живота му. 

    35- годишен мъж е счупил долната челюст на 50- годишен мъж след скандал в района на хижа "Седемте рилски езера". Пострадалият е потърсил медицинска помощ в Спешния център в Дупница, след което му е направена операция в столично здравно заведение.

    И за двата случая са образувани досъдебни производства за нанесени телесни повреди. РПУ- Дупница продължава работата по изясняване  на инцидентите.

    За по-малко от час след подаването на сигнал, кюстендилски полицаи са установили извършител на кражба на телефонен кабел от района на Хисарлъка. 56-годишен мъж е откраднал положеният в близост до Санаториума за белодробни заболявания кабел и го е предал на пункт за изкупуване на цветни метали. Мъжът е известен на полицията като извършител на множество кражби. Неколкократно е осъждан. По случая е образувано досъдебно производство.