Работата на служителите на реда продължава чрез различни оперативни способи
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов посети ОД на МВР-Кюстендил.

На място той се запозна с действията на щаба, ръководен от директора на Областната дирекция старши комисар Светослав Григоров, извършени до момента по издирване на непълнолетната Ивана, съобщиха от МВР.

Спират търсенето на терен на изчезналата Ивана от Дупница

Семейството на момичето потърси помощ от служителите на реда за откриването ѝ, а в работата на терен бе ангажиран значителен кадрови ресурс на МВР - полицаи, жандармеристи, пожарникари, както и служители на Горското стопанство, планински спасители.

В първите дни активно участваха и доброволци. Усиленото издирване обхвана огромна по площ територия, обстойно бе изследвана всяка информация за евентуалното местонахождение на 17-годишното момиче.

Без следа: Десет дни продължава издирването на Ивана от Дупница

Министър Стоянов бе информиран за продължаващите чрез различни оперативни способи издирвателни действия, които се осъществяват под координацията на щаба в Районно управлени-Дупница.

Припомняме, че Ивана Георгиева е в неизвестност от вечерта на 22 февруари, когато родителите ѝ са съобщили в полицията в града, че не се е прибрала.

В този ден ученичката от "Тютюневия техникум" е оставила преди края на часовете телефона и раницата си на класната учителка и напуснала сградата на училището.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня