Търсят шофьори и стюардеси
Търсят шофьори и стюардеси / netinfo
Близо 20 са обявенте свободни работни места тази седмица за шофьори. 10 от местата са за водачи на автобуси, останалите са на товарни автомобили. 10 са и търсените стюардеси.

За висшисти бройките в листинга и тази седмица са единични. Те са за машинен инженер, инженер организатор производство, агроном и технически сътрудник. Има още едно място, което е за специалист по водене на добри поризводствени практики и ХАСЪП системи.

Средно специално образование трябва да имат завършено кандидатите за оператор на компютър, техник електронна техника, строителен техник и касиер на автомивка.

Средно техническо е условието поставено за местата за специалист по мрежи и компютри и електромонтьори. Професионално образование и квалификация трябва да притежават желаещите да работят като заварчици, шофьор- пласьор, автомонтьор и механошлосер.

Свободни места има 11 за шивачки, 6 за сервитьори, 7 за продавач консултанти и 5 за пътни работници. В областта на мебелопроизводството се търсят двама дърводелци на мебели, 4 мебелисти и двама продавачи на мебели

Общо 129 свободни работни места има обявени тази седмица в листинга на Бюро по труда в Хасково.