Със  714,69 лева от дарителските урни приключи Дари Рождество!
Със 714,69 лева от дарителските урни приключи Дари Рождество! / DarikNews
Със 714,69 лева от дарителските урни приключи благотворителната кампания "Дари Рождество!"
60321
Със 714,69 лева от дарителските урни приключи благотворителната кампания "Дари Рождество!"
  • Със 714,69 лева от дарителските урни приключи благотворителната кампания "Дари Рождество!"

714,69 лева е събраната в разположените на различни места в Димитровград дарителски урни за кампанията „Дари Рождество!” ин витро за Антоанета и Валери Стефанови, която приключи успешно на 8 януари, когато пловдивско семейство довнесе до необходимите 8 000 лв. по банковата сметка 2500 лв. Днес в присъствието на сем. Стефанови и журналисти бе отворена и последната от осемте дарителски кутии- във фоайето на общинския драматичен театър „Апостол Карамитев“. 264,64 лв. бяха събраните в нея, за което бе съставен и подписан протокол за дарение.

Със  71469 лева от дарителските урни приключи "Дари Рождество"
netinfo

С пожелание Бог да е с тях и обещание за специална изненада от екипа на димитровградския театър през февруари, който ще е под мотото „Месец на любовта” се обърна към младата двойка експертът „Реклама” Калина Монева. Чуйте я в приложения файл, както и звукова картина от преброяването.

Със  71469 лева от дарителските урни приключи "Дари Рождество"
netinfo

Остатъкът от дарените ни пари след процедурата ин витро, насрочена за края на февруари, искаме да дарим за създадения с решение на местния парламент от последния месец на 2012 г. Общински фонд „Ин витро“, обявиха днес Антоанета и Валери Стефанови и благодари на всички, участвали в кампанията „Дари Рождество” и подкрепили каузата.