18-годишната се простреляла случайно, докато била в тоалетната
18-годишната се простреляла случайно, докато била в тоалетната / Снимка: DarikNews
18-годишната се простреляла случайно, докато била в тоалетната
23619
18-годишната се простреляла случайно, докато била в тоалетната
  • 18-годишната се простреляла случайно, докато била в тоалетната

18-годишното момиче от с. Гарваново, което беше прието с огнестрелна рана в болницата, е израснало в дом за сираци. С 35-годишния мъж, с когото живее на семейни начала, имат едно дете. Асен Великов има още 7 деца от 7 други жени.

18-годишната се е простреляла случайно, докато е ползвала тоалетната на дома си, която е външна. Дарик научи, че с момичето и друг път е имало инциденти, заради страховата й невроза. Според хора от селото, заболяването се е проявило, защото в Гарваново идвали да й досаждат уж нейни приятели от дома за сираци, в който е израснала. Те я заплашвали, че ще я "вземат".

Оттогава момичето не излизало от къщата, без да носи със себе си газовия пистолет. Няма опасност за живота на пострадалата. Направена й е операция след като медиците са установили, че куршумът е разкъсал дебелото й черво.

В момента Сениха Шукри все още е в някаква форма на шок. За нелепия инцидент тя дори не желае да разговаря с психиатъра, който се праща за консултация в такива случаи. Чуйте какво коментира пред Дарик д-р Ленко Матанов.