17 505 лв. в #спасижоро. Георги Христов: Поклон пред всички, които помагат
17 505 лв. в #спасижоро. Георги Христов: Поклон пред всички, които помагат / Нова телевизия
17 505 лв. до тази ситрин в #спасижоро. Георги Христов: Поклон пред всички, които помагат
87467
17 505 лв. до тази ситрин в #спасижоро. Георги Христов: Поклон пред всички, които помагат
  • 17 505 лв. до тази ситрин в #спасижоро. Георги Христов: Поклон пред всички, които помагат

17 505 лв. са събраните средства до тази сутрин по дарителските сметки в благотворителната кампания #спасижоро, която журналистическата гилдия в област Хасково инициира в подкрепа на колегата Георги Христов. 42-годишният журналист вече близо година се бори със злокачествено заболяване. Прилаганата от август 2015 г. до миналата седмица химиотерапия обаче, не дава очакваните резултати и болестта прогресира. На практика единствената алтернатива за Жоро остава скъпоструваща процедура в чужбина, при която се използват иридиеви частици. Цената й е 40 000 евро- средства, с които семейството, което наесен ще изпраща първокласничка, не разполага.

От студиото на Дарик в Хасково Георги Христов благодари на всички, които до момента са се включили в благотворителната кампания и не скри, че здравословното му състояние е тревожно. Знам колко е важно в такъв момент да бъде позитивен, но е трудно, когато нямаш конкретните основания за това, коментира Жоро. Поклон пред всички, които са приели за своя каузата,особено съм развълнуван от жестовете на дечицата, които даряват събрани от тях в касичките им пари или се отказват от своя мечта, за да ми помогнат. Трогнат съм и от едноизмерната подкрепа, която получавам и която наистина ме държи и ми помага да запазя сили и светли мисли. Гордея се с колегите журналисти и се надявам да имам шанса един ден да им върна доброто, което сега правят за мен, каза още Георги. Чуйте го в приложения файл.

17 505 лв в #спасижоро Георги Христов Поклон пред всички които помагат
netinfo

За жеста на 8-годишната Василена Андреева, която се отказа от летен лагер, за да помогне за каузата #спасижоро и в "Събуди се" по Нова телевизия: