Временно няма да работят някои каси на ЕОН в областта
Временно няма да работят някои каси на ЕОН в областта / Darik news

Временно ще спрат работа някои каси на Е.ОН в Габровска област на 19 и 20 ноември, съобщават от дружеството. Това се налага във връзка с подобряване на комуникацията със партньорите.  На тези дати сметките за електроенергия могат да бъдат платени в брой на касите на  EasyPay. Нововъведенията ще позволят по-ефективно и бързо обслужване на клиентите на електронните каси на партньорите и в центровете за обслужване на клиенти.

В четвъртък и петък касите на Български пощи, Информационно обслужване и центровете за обслужване на клиенти на Е.ОН България  временно да преустановят работата с клиенти.

През тези два дни клиентите могат да платят сметките си за електроенергия чрез банков превод или в брой  на всички 226 каси на EasyPay, които покриват почти изцяло територията, обслужвана от останалите електронни каси.

За допълнителна информация клиентите могат да се обръщат към телефонния център на Е.ОН България на номер: 0700 161 61.  През тези два дни ще бъде увеличен броят на операторите, които ще консултират клиентите къде е  най - удобната за тях каса за плащане на сметката за електроенергия.