Милан Джуниър Камп
Милан Джуниър Камп / Община Дряново

На официална церемония в понеделник, 3 юли, на стадион „Локомотив” в град Дряново бе поставено началото на лятната футболна академия „Милан Джуниър Камп Дряново“. 

Специален гост на събитието и патрон на празника бе Главният секретар на Министерство на младежта и спорта Асен Марков, а водещ на церемонията - спортния журналист и водещ на БНР радио Варна Румен Генов.
 
След супер успешното издание на кампа миналия сезон, когато в него участие взеха рекордните 240 деца, тази година организаторите „C.R.E.A.M България”, Сдружение „Бъдеще чрез спорт”, Община Бяла и ФК “Локомотив 1927” Дряново, съвместно с официалния представител на „Милан Джуниър Камп“ за България – Доминант Спорт Груп са подготвили поредица от изненади за участниците и още по-интересна и богата програма.

Петима са треньорите, които идват от Италия специално за академията в Дряново, за да посветят вниманието, времето и знанията си на децата. Това са Адриано Капобианко, Федерико Мацола, Алфредо Карамели, Лоренцо Мадалони и Даниеле Кашино. Те ще тренират младите български таланти, като тези от тях, които са се представили най-добре, ще получат шанса да станат част от юношеската футболната академия в Милано догодина.

Децата, участници в кампа от цялата страна, не само ще имат възможността да бъдат тренирани от едни от най-добрите във футбола, но и да станат част от велик футболен отбор. Милан Джуниър Камп Дряново е първата крачка на младите таланти към професионалното реализиране в спорта.

Ето имената на италианските специалисти -Треньорският щаб от Италия за Милан Джуниър Камп Дряново:
Lorenzo Maddaloni🔝⚽️🇮🇹-Лоренцо Маддалони
Alfredo Carameli🔝⚽️🇮🇹-Алфредо Карамели
Daniele Cascino🔝⚽️🇮🇹-Даниеле Кашино
Adriano Capobianco🔝⚽️🇮🇹-Адриано Капобианко
Catello Gargiulo🔝⚽️🇮🇹-Кателло Гарджуло
Damiano Morotti🔝⚽️🇮🇹-Дамиано Мороти

Треньорският щаб от България за Милан Джуниър Камп Дряново:
Георги Славчев                                                                                                        
Красимир Манолов - Пловдив.                                                                                                                                         
Георги Борисов - София.
Младен Стоев - София.
Радомир Димитров - Габрово.
Антим Паральов - Казанлък.
Пламен Митев - Габрово.
Васил Петров - София.