Общо събрание на Асоциацията по ВиК
Общо събрание на Асоциацията по ВиК / Областен управител Габрово

Областният управител Иванка Баева председателства Общо събрание на Асоциацията по ВиК. На него присъстваха кметовете на общините Габрово, Дряново и Трявна, финансовият експерт и ВиК - експертът на Асоциацията. На заседанието присъства и зам. областният управител Ивелина Петрова. След установяване наличието на мандати Общото събрание прие отчета за дейността на Асоциацията по ВиК  на обособена територия, обслужвана от ВиК ООД, гр. Габрово. 

След заседанието ръководството на Областната администрация в лицето на нейния областен и заместник областен управител разговаряха с кметовете на общините. Поставени бяха конкретни проблеми като опасни участъци по пътя Дряново – Трявна, лошо състояние на пътната настилка по път Севлиево – Дряново.  Коментиран отново беше казусът с Хаджицонев мост. Заместник областният управител засегна проблемите с почистването на речните корита.

Инфраструктурните въпроси бяха отнесени до директора на Областно пътно управление инж. Деян Георгиев, който ще изпрати своето становище до областния управител.