Предложение за продажба на недвижими имоти от ОПТ разглеждат днес общинските съветници
Предложение за продажба на недвижими имоти от ОПТ разглеждат днес общинските съветници / Дарик Габрово, архив

Заседание на Общински съвет Габрово ще се проведе днес. В дневния ред на сесията са включени 21 точки. Сред тях са отчет за дейностите при изпълнение на Общинска стратегия за социално включване - Габрово през 2012 г., отчет на Плана за действие за 2012 г. в изпълнение на Общинската стратегия за развитие на средното образование в община Габрово, за периода 2011-2015 г., както и отчет на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Габрово през 2012 г.

Местните парламентаристи ще приемат и плановете  за развитие на социалните услуги в Община Габрово за 2014 г.и за действие през тази година в изпълнение на Общинската стратегия за развитие на средното образование. На заседанието ще бъдат разгледани предложения за няколко продажби на земя и имоти частна общинска собственост.

Общинските съветници ще разгледат и точката за  откриване на процедура за продажба на недвижими имоти от  активите на  „Общински пътнически транспорт" ЕООД . За продажба са предвидени общежитието на ул. «Ген. Николов» 13, сграда на ул. «Васил Друмев» 2 и трансформаторен пост на ул. «Станционна».