Невена пее с децата на Севлиево
Невена пее с децата на Севлиево / netinfo
Невена Цонева ще бъде голямата изненада на годишния концерт-продукция на групата за естрадна музика при Детски комплекс-Севлиево. Заедно с нея родния й град ще дойдат и представители на Вирджиния Рекърдс. За това информира художественият ръководител на състава Цветан Цонев.

Групата се състои от 14 деца на различна възраст. Тя е създадена през есента на 2007 година, благодарение усилията на Община Севлиево и Детски комплекс. През това време част от възпитаниците на Цветан Цонев участват в различни прояви. Този път обаче на сцената на Дома на културата ще излязат всичките му възпитаници.

Концертът на 14-те таланта ще се проведе идния понеделник, 9 февруари, в Дома на културата. Пред зрителите малките певци ще изпълнят песни, които те самите харесват, и които, с помощта на своя преподавател, усъвършенстват. Репертоарът им включва изпълнения от обичаните Йорданка Христова, Лили Иванова, Силвия Кацарова, Росица Кирилова, както и от най-новите лица на родната и световната сцена.

 Сред последните са и песните от дебютния албум на първия мюзик айдъл на България – Невена Цонева, наречен „Без страх“. Жест към техните усилия прави звукозаписната компания Вирджиния Рекърдс, от която групата получава безвъзмездно аранжиментите на 10-те сингъла от албума. На концерта те ще звучат в изпълнение на възпитаниците на Цветан Цонев, а освен тях публиката ще има удоволствието да чуе песни от най-новия албум на Невена - „Името ми“, изпълнени лично от победителката в първия роден Music Idol.