Как да направим верния избор?
Как да направим верния избор? / netinfo

 

СКЪПИ     ГАБРОВЦИ,

Днес повечето от вас живеят трудно. С несправедливо ниски доходи, без работа, с трудно оцеляващ бизнес, без бъдеще, без мечти. Това са белезите на българската криза.

Не бива да губим самоуважение, заслужаваме повече.   

 

Нека не се заблуждаваме, красивите намерения и празните обещания не могат да свършат работа.

 

Изправени сме пред сериозни предизвикателства. Те няма да бъдат  решени лесно и бързо. Успехът на всеки от нас, на града и на страната, трябва да бъде извоюван. Този път не е нито кратък, нито лесен. Но си заслужава заради удовлетворението от постигнатите успехи и по-доброто бъдеще на децата ни.

 

На 12 май всеки може да направи една малка крачка във вярната посока.

 

КАК ДА НАПРАВИМ ВЕРНИЯ ИЗБОР?

 

Много от обещанията от изтичащата кампания са давани и преди. Много други са обикновени лъжи, без реални намерения да бъдат осъществени.

 

Нашите избраници трябва да имат морал, компетентност и решителност за решаване на проблемите. Тези качества може да са доказани в политиката, но още по-добре е аргументите да идват от досегашни успехи в науката, културата, бизнеса, спорта.

 

ДО 12 МАЙ ВСЕ ОЩЕ ИМА ВРЕМЕ.

 

Нека си спомним какво искаме. Искаме да строим, а не да рушим България. Искаме да спрем разделението на народа си: на работещи срещу пенсионери, на пациенти срещу лекари, на граждани срещу политици.

Искаме да се спазват  границите на нормалното и морала.

 

Независимо дали съм успял да спечеля гласа ви или не, аз  ви изслушах. И вие ме направихте по-добър и по-компетентен. Именно заради вашите житейски истории и трудности, сега съм по-мотивиран от преди. И ще защитавам интересите на всеки от вас, без да бъда обвързан с отделни лица и компании, както някои от опонентите ми.

На 12 май трябва да гласуваме за действие, не за обещания.

ВИЕ НИ ИЗБИРАТЕ,

за да се съсредоточим върху вашите работни места, а не върху нашите. Независимо от предизвикателствата, очаквам идните месеци с оптимизъм, защото  заедно ще се справим.

От нас зависи: да намалим безработицата, данъците, да повишим доходите.  Ролята на гражданите не свършва с пуснатата бюлетина по време на избори, но е една от най-важните стъпки в посока към успеха и просперитета.

 

Уважаеми габровецо, опитай се да повярваш, че можеш да сполучиш тук, в Габрово, в България.

Аз съм с теб.

 

 

 

Веселин Тодоров

Водач на листата на Движение България на гражданите