ГЕРБ спазиха традицията на партията първи да се регистрират за участие в изборите
ГЕРБ спазиха традицията на партията първи да се регистрират за участие в изборите / 100 вести

В статия на първа страница вестник "100 вести" пише:

ГЕРБ-Габрово спазиха традицията на партията първи да се регистрират за участие в избори. Вчера областният координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов регистрира партията в Общинската избирателна комисия в Габрово за участие в местните избори точно в 12:00 часа под първи номер в регистъра. Очаква се до края на седмицата и останалите общински организации на партията в Севлиево, Дряново и Трявна да се регистрират в съответните общински избирателни комисии.

Водещата статия на изданието съобщава, че "една от целите на първата национална среща на майсторите на български народни инструменти, провела се в събота в АЕК „Етър“, е да се създаде колекция от най-добрите образци. Шест инструмента поставиха началото на тази сбирка от майсторски уникати".

"100 вести" пише, че мобилният център на Община Дряново отново обхожда селата, за да улесни населението в тях в ползването на здравни, социални и административни услуги".

Днес жителите на Севлиево ще обсъждат възможностите за бъдещето на своя град, които предлага Интегрираният план за градско развитие. Той представлява средносрочен документ, който съдържа конкретни параметри за развитието на града, инвестиционни предложения и ресурсна обезпеченост за изпълнението му.