Габровският офис на НАП се включи в инициативата „Мениджър за един ден
Габровският офис на НАП се включи в инициативата „Мениджър за един ден / НАП

Габровският офис на НАП и тази година се включи активно в една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria - „Мениджър за един ден". Целта на инициативата е даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 г. По време на тези срещи висши държавни управници и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и държавната администрация помагат на младите хора да се запознаят с реалната работа на съответната институция в рамките на един работен ден.

Директора на габровският офис на НАП Драгомир Кунев прие лично двама ученици от ПГ „Рачо Стоянов" гр.Дряново - Христина Тасева и Захари Петев. В рамките на работния ден на младите хора им бяха разяснени основните цели на НАП, мисията, визията, принципите и ценностите, както и практическото функциониране на габровския офис на приходната агенция. След тази разяснителна част двамата ученици заедно с директора на офиса решиха няколко управленски казуса свързани с ежедневното функциониране на администрацията.

В края на срещата на двамата ученици Директора на офиса на НАП Габрово Драгомир Кунев връчи лично сертификати с пожелание към двамата млади хора да намерят верния път към своята професионална реализация, да имат сили, вяра и търпение да осъществят своите мечти.