Възрастна жена бе в неизвестност 24 часа
Възрастна жена бе в неизвестност 24 часа / netinfo
68-годишна жителка на село Василево е била в неизвестност 24 часа и е била издирвана от полицията. Жената е открита на около 20 километра от жилището й. Спрямо нея няма извършено престъпление, съобщиха от ОД на МВР-Добрич.

Възрастната жена е излязла от дома си около 13.00 часа на 10 февруари. След получаването на сигнала незабавно е организирана оперативна група от служители на РУ на МВР Генерал Тошево, която започва издирвателни действия. Претърсени са землищата на с.Василево и съседните населени места.

Постепенно територията на издирването се разширява, като обхваща цялата Генералтошевска община и селища на територията на община Каварна. Полицията е потърсила съдействие от кметове и жители на двете кметства, търсени били свидетели, които могат да дадат информация за местонахождението на жената, проверени били адреси на нейни близки в региона.

Около 16,00 часа на 11 февруари изчезналата е открита от служителите на полицията в района на с.Спасово, община Генерал Тошево. Жената е загубила ориентация и не е била в състояние да се прибере сама. Тя е отведена от полицейските служители в Центъра за спешна медицинска помощ – Ген.Тошево, където след преглед е предадена е на близките й в добро здравословно състояние.