Играйте с Дарик и спечелете билети за театър
Играйте с Дарик и спечелете билети за театър / Дарик Добрич

На 23 юли в Добрич ще гостува спектакълът „Секс, наркотици и рокендрол” от Ерик Богосян на театър „Българска армия”. Заглавието е сред най-хитовите в българския театрален афиш и се играе 18-ти сезон на сцената на театър „Българска армия”. Постановката и музикалното оформление е на Николай Ламбрев – Михайловски. Сценографията е на Марина Райчинова. В ролите – Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки.

Спектакълът ще се играе от 19.00 часа в Концертна зала „Добрич” / Органова зала/. Билети  - на касата в Органова зала и пред читалище „Й.Йовков”.

Дарик Добрич отново ще даде възможност на двама добричлии да спечелят безплатни пропуски за представлението. Всеки пропуск важи за двама зрители. Наградите ще отидат при първите, отговорили правилно на въпроса:

„Кои други български актьори са известни с участието си в различните версии на спектакъла „Секс, наркотици и рокендрол”?

Очакваме вашите обаждания  на тел. 058/ 600-839  – между 10.00 и 13.00 часа до 20.07. включително. Резултатите ще обявим на сайта DarikNews.bg – в страницата на Добрич на 23.07., понеделник. Спечелилите могат да вземат пропуските си отново в понеделник – до 16.00 часа от редакцията на Дарик радио Добрич - ул."Независимост" 7 /бивш партиен дом/, етаж 11.