Детската площадка в кв."Рилци"
Детската площадка в кв."Рилци" / Община Добрич
Децата от квартал „Рилци“ вече ще играят на своя нова площадка. Детският кът е факт благодарение на активното сътрудничество между община Добрич и фирма "Есетере България" ЕООД. Площадката е единственото място за игри на децата от квартал „Рилци”. На тяхно разположение са две нови комбинирани съоръжения, едното за деца на възраст от 0 до 3 години, другото за деца от 3 до 12 години. Монтирани са  и две пейки, на които жителите на квартала ще могат да отдъхват.

Средствата за изграждане на детската площадка  се осигуряват от фирма "Есетере България" ЕООД. Общата стойност на инвестицията е 12 хил. лв. с ДДС, като в това число влизат не само съоръженията, но и подготовката на терена, ударопоглъщащата настилка, осветлението и видеонаблюдение на площадката.

Днес текат последните довършителни дейности по детската площадка, а на 6 юли представители на „Есетере България“ ЕООД  ще пристигнат на посещение в Добрич. В рамките на визитата партньорите на общината ще се включат в боядисването на оградата и в нейното освежаване.