Безплатни консултации за предприемачи започват в ТПП
Безплатни консултации за предприемачи започват в ТПП / netinfo

Кампания за информиране на малки и средни предприятия започва в Търговско-промишлената палата в Добрич. В рамките на 5 дни ще бъдат организирани безплатни консултации с различни специалисти. Те ще се провеждат през работното време на палатата.

Днес заинтересуваните имат възможност да се срещнат с експерт по корпоративна социална отговорност. На 12 май ще текат консултации по данъчни въпроси, на 13-ти - по иновации, на 14-ти - по интернационализация и на 15 май - по възможности за финансиране.

Консултациите са в рамките на първата европейска седмица на малките и средни предприятия, която се провежда от 6 до 14 май, съобщават от Търговската палата. Тя има за цел да популяризира предприемачеството в цяла Европа и да информира за подкрепата, предлагана на местно, национално и европейско равнище. Седмицата ще помогне на малките и средни предприятия да развият дейността си и да достигнат своя пълен потенциал. Тя се счита за възможност фирмите да направят „големия скок" за постигане на своите цели.