„Благодаря на учителите в област Бургас за усилията, за енергията, която влагат, за да виждаме усмихнати детски лица“, каза Областният управител Вълчо Чолаков.
„Благодаря на учителите в област Бургас за усилията, за енергията, която влагат, за да виждаме усмихнати детски лица“, каза Областният управител Вълчо Чолаков. / Снимки: Областна управа Бургас
Над 100 пакета с подаръци и продукти, необходими за отглеждането на най-малките дечица от семейства в нужда, отрупаха „Елхата на доброто“ в Областната управа на Бургас.

Над 100 пакета с подаръци и продукти, необходими за отглеждането на най-малките дечица от семейства в нужда, отрупаха Елхата на доброто в Областната управа на Бургас.
Снимки: Областна управа - Бургас

„Благодаря на десетките включили се в кампанията. Това е най-успешната година за каузата на Областния координационен механизъм за деинституционализация. С помощта на всички дарители ще успеем да помогнем на хора, за които всяка протегната ръка е истински ценна“, коментира заместник областния управител и прeдседател на ОКМД проф. Севдалина Турманова. Адаптирани млека, памперси, бебешки каши и пюрета, дрехи и играчки подариха „Зонта клуб Бургас“, клуб „Жени в науката“, Сдружение „Самосъзнание“, „Черноморска асоциация на жените“, фирма „Чар“, сдружение „Усмивка“, сдружение „Баба Ганка Хаджипетрова“, екипът на Областна администрация Бургас, деца от училищата в Бургас, народни представители, клубове от ПП ГЕРБ.

А междувременно петдесет дечица от 3 градини – „Златното  ключе “, „Звездица“ в Бургас и „Снежанка“ в Средец показаха днес в Областната управа, че има кой продължи традициите, Малките коледари бяха специални гости на Областния управител Вълчо Чолаков. „Благодаря на учителите в област Бургас за усилията, за енергията, която влагат, за да виждаме усмихнати детски лица“, сподели той.