Аз не съм „шибан народ”
Аз не съм „шибан народ” / снимка: Тодор Динев - Тото

Господин Професоре! Аз Не съм ви „шибан народ”. Не съм ви и „шибан колега”, просто защото не съм. Аз не съм доволен, че наричате своите колеги „шибаняци”, защото се съмняват в нещо НЕДОКАЗАНО.

Аз, обаче, господин Професоре, съм ви Избирател. Аз ви Избирах, господин Професоре. Защото сте Умен, Начетен, Разбиращ и...защото Ви харесваХ...

Аз, господин Професоре, Ви избрах, защото мислех, че сте По-спокоен, По-знаещ и НЕ такъв българин, каквито виждам да са Повечето от Управляващите от Вашето Правителство.

Аз, господин Професоре, както и колегите ми репортери, искаме да намерим Със Сигурност Доказателства, че Това са Свети мощи от Йоан Предтеча.

...Които доказателства, както съм чувал, се издават от 2 или 3 лаборатории по света (или по Стара Европа, все едно).  Смятам, че това Не ви дава право да избухвате безпричинно на техните въпроси дали откритите кости  са Наистина от Йоан Кръстителя.

(може и рекламен трик да е, нали по Акропола всяка година изсипват самосвали с „камъни от Акропола” и струват по 10 евро парчето).

Не искам да мисля, че вие се държите като Шефовете си, които казват Много неща, обаче Нищо не са доказали (засега, пък Дано докажат!)

Господин Професоре! Аз Не съм платен никому, освен на моя работодател. Аз Не прокарвам ничия политика, а просто се Съмнявам. Защото Едва ли мнението на полковник от Държавна Сигурност (било то и патриаршеско) е Меродавно за мен.

Господин Професоре! Не беше ли казал Той (НЕ е този, за когото си мислите, той върши важни неотложни държавни дела. Сам, както постоянно твърди), че Истината ще ни направи Свободни?

Аз не съм шибан народ
netinfo

Господин Професоре! ...Я си мерете приказките! Да не се окаже, че това Не са мощи от Свети Йоан Предтеча! Понеже съм виждал как Ватиканът е Отричал (след въглероден анализ) подобни твърдения за светци.

Дано! ...това да са Неговите Свети Мощи!

Ама, ако след анализ (ако позволите) се разбере, че не са....

Господин Професоре! Аз НЕ съм ви „шибан народ”!