Вихрен привлича Евгени Йорданов
Вихрен привлича Евгени Йорданов / снимка: gong.bg

Бившият централен нападател на ЦСКА Евгени Йорданов е пред преминаване в отбора на Вихрен. Санданчани ще изиграят контролен двубой срещу третодивизионния Пирин - Разлог, като се очаква Йорданов да започне като титуляр за състава на Йордан Боздански. В България голаджията е играл освен за ЦСКА и за Пирин и Македонска слава.

Нападателят отказа оферта от елитния Пирин преди две седмици и след като не успя да си осигури трансфер в чужбина, прие предложението на санданчани. Той за втори път се присъединява към Вихрен, като надеждите са сега да остане поне до края на шампионата.

При предишния си досег с клуба Йорданов направи само една тренировка с тима по време на подготвителен лагер в Кипър, след което прие офертата на ЦСКА и напусна тима от Сандански. Веднага след това пламна война между двата клуба, като от Вихрен дори се заканиха да сезират БФС за спиране трансферите на червените. Заедно с нападателя към Вихрен ще се присъедини и халфът Тони Костадинов, който за последно игра в отбора на Спартак - Варна.