Проблясъци от предизборните изяви - 2 част
Проблясъци от предизборните изяви - 2 част / netinfo

Подборът на изказванията и коментарите за тях са от предизборния щаб на БСП.

Л. Причкапов: „Никога не съм изменил на благоевградчани”

Из словото на кандидата за кмет при откриване на кампанията му

Интересно къде беше той през периода 1987 – 2002 г. Кой твърдеше, че никога не би се върнал и наричаше джумалии с обидни квалификации в интервютата си в най-тиражния местен вестник.

Л. Причкапов: „Странно е как някои кандидати за кметове обявяват програма, която в почти 95% е вече изпълнена от мен”

В същото слово на кандидата

Кандидатът на ЛИДЕР очевидно е чел единствената обявена програма - на К. Паскалев. Не е ясно обаче кое точно от нея е изпълнил –дали е изготвил общ устройствен план на общината, обновил е панелките, или е открил кухня за социално слаби и нови детски заведения. А може би е запазил или разширил зелените площи и е изградил спортни площадки в кварталите?

Л. Причкапов: „....Големите инициативи, реализрани през последните 4 години....единственото ново училище вБългария, новата спортна зала...” В същото слово на кандидата

Училището стана популярно като единствено и неповторимо със своята цена на изграждане – 2 млн. лв. А новата спортна зала е набутана между блоковете в кв. Запад, отвори врати само за помпозното си откриване и започнаха ремонтите.....

„В началото на кампанията силите на четиримата кандидати за кмет на Благоевград са изравнени.”

Агенция Фокус

Любопитно от кога информационната агенция се преквалифицира в социологическа. Може би от както собственикът й е личен пи ар на К. Пендев.

„Колкото до високопарните твърдения на бившия министър Паскалев, че води с близо 45%..... всичко е в сферата на слабата пропаганда”.

Агенция Фокус

Интересно откъде агенцията е взела този процент? Всъщност цифричките са на смятаната за синя социологическа агенция МВМД и бяха цитирани от тв водещия Н. Бареков. Откога бъркате водещия с неговите гости?