Милан Богдански: Аз ще съм кмет на всички хора
Милан Богдански: Аз ще съм кмет на всички хора / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка

БСП и кандидатът за кмет на Благоевград Милан Богдански закриха с тържество пред паметника на Димитър Благоев предизборната кампания.

Участниците в листата за нов Общински съвет, начело с Милан Богдански и патрийния актив, се поклониха пред Дядото и си пожелаха победа на 25 октомври.

Заедно с тях бе и депутатът от Благоевградски район Кристиан Вигенин.

Претендентът за кметския пост в Благоевград Милан Богдански благодари на всички свои симпатизанти за доверието и откровените разговори с тях по време на ежедневните срещи в града и останалите населени места.

"Първото нещо, което ще направя, след като стана кмет, е да премахна преградите за достъп на гражданите в сградата на Общината. Ще увелича капацитета на звената за разработване на европроекти и до няколко месеца ще имаме проектна готовност за целия мандат, а и проекти за след 4 години. Ще управляваме не само чрез администрацията и Общинския съвет, но и чрез гражданите. За целта по всички основни приоритети ще формираме обществени съвети за обсъждане на идеи за развитието на общината, като гражданите ще участват и в контрола и организацията на изпълнението на взетите решения. Така ще изпълним със съдържание нашия основен девиз - "Община Благоевград - за всички хора". За да се случи всичко това, призовавам хората в Благоевград да дадат вот с номер 10 в интегралната бюлетина", прикани кандидат-кметът Милан Богдански.

"Работата продължава до последно. Вярвам, че Милан Богдански - кметът на всички хора, Ваня Маникатева, Виктор Асийски,  Александър Сандев и всички останали кандидати успяха за този месец да разклатят корумпираната, алчна и арогантна власт на досегашния кмет Камбитов. Успяха да обяснят на хиляди хора, че те управляват общината, а не общината - тях. Да покажат, че има местни политици, които мислят преди всичко. Дали разклатената власт ще рухне в неделя зависи от избирателя - ще вземе ли бъдещето на Благоевград в свои ръце или ще предпочете още от същото. Ако стрелят в 10-ката, промяна ще има", каза с категоричност Кристиан Вигенин.

От централата на БСП в Благоевград очакват нов кмет, в лицето на Милан Богдански, 8 общински съветници и шестима кметове в селските райони.