Eлезов: С бюлетина 43 ще спечелим вота в Благоевград
Eлезов: С бюлетина 43 ще спечелим вота в Благоевград / Дарик Благоевград, Любима Калпачка
Eлезов: С бюлетина 43 ще спечелим вота в Благоевград
45033
Eлезов: С бюлетина 43 ще спечелим вота в Благоевград
  • Eлезов: С бюлетина 43 ще спечелим вота в Благоевград

Владимир Елезов - кандидатът за кмет от Коалиция "ЕКИП", откри с църковен водосвет предизборния си офис в Благоевград. Отец Кирил от храм "Въведение Богородично" благослови кампанията на Елезов и участниците в листата за общински съветници.

Повече от 150 души, присъствали в предизборния щаб на кандидата за кмет запалиха по свещ за здраве и благополучие, пожелаха си мирна и спорна кампания за спечелване на местната власт в Благоевград.

Заедно с Елезов бяха и всичките кандидати за съветници, начело с Рашко Динков, Румен Калайджиев, Красимир Стефанов, Анка Станинска, Стефка Терзийска, Красимира Тагарева, д-р Ангел Каркелев.

"Вие сте най-смелите хора в Благоевград, защото повече от две години участвате активно в обществения живот в Благоевград и обявихте публично готовността си да действате за подобряване на социалния, културния и икономически стандарт на жителите в общината. Нека с бюлетина номер 43, на вота 23 октомври, да реалиризаме нашата цел за добруването на всички в Благоевград и селата", апелира кандидат-кметът Владимир Елезов.

Днес в 18.30 часа Владимир Елезов и кандидатите са общински съветници дават официален старт на предизборната кампания с митинг-концерт на площад "Георги Измирлиев" в Благоевград.

Изненада за благоевградчани са групите "Emotions Band", "Black Rose", "Шоу бенд" и "Blacky".