Дядо Коледа пристига в благоевградския театър
Дядо Коледа пристига в благоевградския театър / снимка: Дарик - Благоевград, Любима Калпачка

Броени дни преди най-очаквания от децата празник Коледа Драматичен театър „Никола Вапцаров” в Благоевград ще представи спектакъл от поредицата „С мама и татко на театър”, съобщиха от пресцентъра на културната институция.

На 18 декември от 11,00 часа в големия салон на Драматичния театър ще се играе музикалната приказка „Пепеляшка” по Шарл Перо. Поредицата „С мама и татко на театър” е време за семейството, време, в което и малки и големи могат да се забавляват заедно и да превърнат посещението на театър в семеен празник и традиция. На представленията от тази поредица родителите имат специални преференциални цени на билетите, по-точно и двамата влизат с един билет  от 5 лв.

Голямата изненада на представлението „Пепеляшка” в събота ще бъде Дядо Коледа, който ще пристигне специално, за да събере писмата на децата с техните желания за коледни подаръци.

На Коледа всеки иска да изненада с нещо приятно и интерсно своите деца, за това екипът на Драматичен театър «Н.Вапцаров» ще направи посещението в театъра емоционално и незабравимо за малчуганите.

Екипът на Драматичен театър „Н.Вапцаров” се надява на голям зрителски интерес, за това обявява две представления в съботния ден на 18 декември – едно сутрешно – от 11,00 часа и едно следобедно – от 17,00 часа.

На сцената на благоевградския театър познатата на малки и големи  приказка „Пепеляшка” е представена като красива и многоцветна музикална феерия. Благодарение на богатото въображение на режисьора Венцислав Асенов, прекрасната музика на композитора Павел Васев и очарованието на младите актьори, които пеят и танцуват възхитително, спектакълът доставя огромно естетическо удоволствие.