Ботев Враца гостува на Пирин Гоце Делчев
Ботев Враца гостува на Пирин Гоце Делчев / снимка: Gong.bg

„Ботев“-Враца излиза за победа срещу „Пирин“-Гоце Делчев, заяви треньорът Антони Здравков. „Футболистите са готови за всеки един мач, без значение как се казва противникът. Няма разлика дали играем с „Пирин“ или с ЦСКА. Приемаме срещите по един и същи начин - максимално отговорно. Настройката ни, както винаги е за победа. Надявам се, че този път ще изглеждаме доста по-добре игрово, от колкото срещу „Берое“. Отборът на „Пирин“ е добър домакин, но ние отиваме с желанието и нагласата да се раздадем и да спечелим двубоя”, уточни Здравков.

След изтърпяно наказание в състава на Ботев се завръща нападателят Андрей Атанасов. Двубоят с „Пирин“ обаче пропуска наказаният заради натрупани жълти картони Васил Велев, както и новото попълнение на врачани Павел Петков, който бе опериран от скъсани връзки на глезена. Извън групата поради контузия е и бранителят Росен Ванков.

Двубоят между „Пирин“-Гоце Делчев и „Ботев“-Враца ще се играе в неделя – 10 март, от 15.30 часа. Срещата ще ръководи Радослав Станев от Варна. Ще му асистират Димитър Димитров и Милен Станев. 4-ти съдия на мача ще е Георги Димитров.