Банско става модна столица през април
Банско става модна столица през април / снимка: Лъки Банско

След кризата, която порази особено силно българската туристическа индустрия през 2009 г. и първата половина на 2010 г., предприемачите в сектора разбраха, че единственият начин да се гарантира рентабилност и устойчивост в този бизнес е целогодишната заетост.

Една от общините, които най-бързо се адаптират към новия начин за водене на бизнес е Банско. След като трайно се настани на картата на световните ски състезания, градът търси начини да привлича активен поток от туристи и през другите сезони, освен зимата.

Топмоделът Златка Димитрова ще дефилира с последния хит на булченските рокли на луксозно сватбено шоу в хотел Лъки Банско в средата на април. Там ще бъде представена новата колекция на модна къща Принцес.

С ярки и тропически цветове са сватбите на 2011-а, категорични са стилистите, които ще представят различни варианти и нови идеи за най-хубавия ден в луксозния ресторант на Лъки Банско.

„За да бъдете пролетна булка - представете си красиви рокли, много цветя, разцъфнала градина с пастелни цветове. При избора на цвят обърнете внимание на меки цветове като бледо розово, синьо, забавни детайли като точки и райета. Кое цвете свързвате с пролетта? Лалета, зюмбюли, нарциси, маргарити, гербери, божури и всички те в различни цветове. Венци от цветя, много свещи и блясък. Това е мечтаната сватба”, съветват експертите на сватбена агенция „Диаманти”.