Ахмед Башев: Подобряване на инфраструктурата и стимулиране на туризма и безнеса са приоритетите ни през 2008 година
Ахмед Башев: Подобряване на инфраструктурата и стимулиране на туризма и безнеса са приоритетите ни през 2008 година / netinfo
След като миналата година успяхме да асфалтираме чрез финансиране по САПАРАД 35 км от главните пътища в общината, основната ни задача е да довършим асфалтирането на главните артерии, за които отново имаме спечелен проект и проведена процедура за 1 700 000 лева. Това кaза пред Дарик кметът на община Гърмен Ахмед Башев.

"След това се надявам да асфалтираме и главните улици на всяко населено място, като преди това подменим изцяло водопроводната и канализацонната мрежа в селата.", допълни още Ахмед Башев. През настоящата година общинското ръководство ще работи още по линиите за развитие на туризма и обменяне на опит на международно ниво с общини от Македония и Гърция.

"Бюджета на община Гърмен за 2007 година от 5 000 000 лева първоначалано, нарастна на 25 000 000 в каря на годината. Надеждите ми са и тази година да достигнем този резултат,а дори и да го дублираме", каза още Ахмед Башев.

Повече за реализацията на настоящите и бъдещи проекти в общината, чуйте в звуковия файл: