Vbox7.com с нов дизайн и функционални промени
Vbox7.com с нов дизайн и функционални промени / screenshot/Vbox7

Най-големият сайт за видеосподеляне в България - Vbox7.com, представи своя нов дизайн, който е с изцяло обновена шрифтова и графична схема, следваща тенденциите и потребителските нужди. Видът е по-изчистен и опростен, напълно фокусиран към съдържанието.

Освен да се насладят на по-приятното визуално изживяване с по-адаптивния дизайн, потребителите ще имат възможността да качват по-големи видеа. За нови ъплодъри - 300 MB, за доверени профили - 500 MB, а за всички официални и авторски профили - 1 GB.

С новия дизайн вниманието в началната страница е насочено още повече към авторските клипове, а топ рубриката „Избор на редактора" има изцяло нов облик и брой видеа. Ексклузивните премиери на музикални видеоклипове запазват мястото си до "Избор на редактора", но и те са с по-модерен и по-открояващ се дизайн.

Vbox7com с нов дизайн и функционални промени
netinfo

Превърналите се в едни от най-влиятелните класации за музика в България - Топ 40 БГ Поп Музика и БГ Поп фолк също получават заслужено внимание, така както и класациите Топ 40 и Топ 40 Авторски. Предстои поетапно обновяване на всички видове профили.

Vbox7 плейърът също има нов модерен дизайн и добавени функционалности. С него видеосподелянето в социалните мрежи е още по-лесно, a видеото може да се разшири до пълния размер на сайта. Самите видеоклиповете вече могат да се възпроизвеждат без Flash Player на всички мобилни устройства с операционни системи iOS и Android.

Vbox7com с нов дизайн и функционални промени
netinfo

Благодарим на потребителите, че проявиха търпение в чакането на новия дизайн и нека бъдат сигурни, че промените и новостите не спират дотук - коментира изпълнителният директор на Vbox7.com Емануил Манолов. Паралелно работим и по разработката на мобилното приложение на Vbox7.com, което ще излезе през първите месеци на 2014 година. С него потребителите ще имат възможността да бъдат с любимия си сайт навсякъде и по всяко време. Работим също по проекти за ексклузивно онлайн съдържание, което ще бъде един нов фокус за сайта в бъдеще.