Александър Варов стана част от семейството на „Нетинфо“
Александър Варов стана част от семейството на „Нетинфо“ / netinfo

Александър Варов се присъединява към голямото семейство на „Нетинфо" на позиция „Портфолио мениджър". Той ще отговаря за единната продуктова стратегия на сайтовете, както и за обогатяването на портфолиото на компанията.

Разширяването на екипа на „Нетинфо" и включването на Александър Варов към него е поредната стъпка, която най-голямата дигитална медийна група в страната прави, за да затвърди лидерската си позиция. От компанията обещават портфолиото от сайтове да продължава да расте и да е все по-разнообразно.

Варов е сред водещите експерти в областта на дигиталните медии и дигиталния маркетинг, като през годините е заемал ключови позиции в различни онлайн компании и проекти. С дългогодишния си опит той е изиграл значима роля в изграждането на пазара на онлайн реклама в България.

Александър Варов е съосновател на Горичка, инициатива за популяризиране идеите на устойчивото развитие, управляващ партньор в UX студио Design Picnic и собственик на консултантска агенция за бизнес развитие Posteffects.