/ / Gulliver/Getty Images
Угасна ли любовната искра между топ модела Ирина Шейк и холивудския актьор Брадли Купър? Слухове за разрив в отношенията им все по-упорито обикалят клюкарските колонки в изданията отвъд океана.
 

Двамата се събраха през 2015 г., а миналата година станаха родители на дъщеричка - очарователната Леа де Сейн.

Ирина Шейк и Брадли Купър вече са родители
 

Официално за раздяла не е говорил нито един от двамата. Напротив, на папарашки снимки, които се появиха по вестникарските страници това лято, Ирина и Брадли изглеждаха повече от щастливи.
 

През август двойката се поглези с почивка в италианския курорт Позитано. Папараци дори успяха да уловят модела и актьора, докато си разменят нежности на плажа.

В началото на есента пък фотоси от тяхна разходка станаха повод да се заговори, че двойката очаква второ дете. И тези новини обаче не получиха официално потвърждение.

Задава ли се звездна сватба: Ирина Шейк с булчински рокли и загадъчен пръстен (СНИМКИ)

Още откакто Ирина и Брадли се събраха почитателите им са в очакване на бляскава сватба. Въпреки многото клюки за „предстояща сватба”, двойката така и не мина под венчило. Дали това не е причина все по-често да се коментира и „предстояща раздяла”.
 

Слуховете, че чувствата между топмодела и холивудския актьор са охладнели, се появиха след филмовия фестивал във Венеция. Там двамата пристигнаха заедно с дъщеричката си, но по червения килим Ирина и Брадли минаха поотделно. Супермоделът придружаваше модната дизайнерка Донатела Версаче, а Купър се появи под ръка с певицата Лейди Гага.
 
Това обаче не трябваше да е изненада, тъй като на кинофорума беше представен филма „Роди се звезда” („A Star Is Born”), по който двамата работиха заедно. Лентата е режисьорски дебют за Брадли Купър, който лично покани ексцентричната звезда да изпълни главната роля.
 

Лейди Гага и Брадли Купър - перфектният дует (ВИДЕО)

Филмът „Роди се звезда” се радва на одобрението на публиката и уверено жъне успехи. Лентата вече надхвърли приходи от 90 млн. долара при бюджет от 36 млн. долара. Тандемът Брадли Купър и Лейди Гага оглавиха заедно и британската класация за албуми.
 

БГНЕС


Тавата „A Star is Born” успя да измести другия дебют за седмицата „Trench” на дуета Twenty One Pilots. Лейди Гага досега е оглавявала британската класация с албумите „The Fame” през 2008 г., „Born This Way” през 2011 г. и „Artpop” през 2013 г.
 

Любов, музика и страст в компанията на Брадли Купър и Лейди Гага

Мълвата за раздяла се разгоря отново, когато 32-годишният модел Ирина Шейк дефилира на Седмицата на модата в Ню Йорк, а Брадли не просто не присъства на ревюто, а по същото време замина за Малибу. На плажа там пък папараци няколко пъти го засичаха заедно с актрисата Сиена Милър, с която имат "гореща история".

Така из светските издания започнаха все по-често да се появяват коментари на "близки" до двойката, според които любовта им вече е минало. „Двамата са нещастни заедно. Той се е обърнал към духовното, а  тя иска да излиза”, споделя анонимен източник пред Page Six. Появи се коментар и на свидетел на тяхна вечеря. „Те не изглеждаха щастливи, почти не разговаряха. По средата на вечерята тя вече гледаше настрани, а той беше в лошо настроение”, твърди очевидецът, който също остава напълно анонимен.

За Ирина Шейк семейството е смисълът на живота

В действителност Брадли Купър винаги умело е държал медиите далеч от личния си живот. През 2015 г. той дори даде под съд списание, което публикува материал за любовната му история с Ирина Шейк. Опитът му в съда тогава завърши с фиаско - актьорът не само не получи претендирата за нанесени морални щети сума, но се наложи да плати и глоба заради „причиняване на щети на списанието в резултат на заведен смехотворен иск”.
 

На фона на спекулациите за трусове в семейството им само преди дни се появи информация, че 43-годишният актьор, режисьор и продуцент си е купил нов дом в Ню Йорк. Той броил близо 14 млн. долара за шикозното жилище, което всъщност е триетажната сграда, построена в началото на 20 в.
 

Отговорът на въпроса за отношенията между красивата Ирина и Брадли вероятно ще се появи в мига, в който стане ясно сам ли ще обитава холивудския актьор новия дом или ще свие топло семейно гнездо край камината.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
Агенция Фокус