/ Gulliver/Getty Images
Президентът на САЩ останал учуден, че 7-годишно американче все още вярва в Санта Клаус, това стана по време коледния телефонен разговор на президентското семейство с деца от САЩ.

Gulliver/Getty Images

Доналд Тръмп и Мелания приемаха преди Рождество Христово телефонни обаждания от деца с въпроси къде ли сега се намира Санта Клаус, предадоха медии, позовавайки се на агенция Асошиейтед прес. В един от разговорите Тръмп попитал 7-годишния Коулмън „Още ли вярваш в Санта?” След като изслушал отговорът президентът добавил: „Все пак 7-годишната възраст е крайния срок за такова нещо, нали така?” Очевидно той има пред вид крайният срок да се вярва в приказката за Санта Клаус. След това Тръмп се засмял и казал: „Е, добре де, празнувай”.

Тръмп и Мелания присъстваха на рождествена литургия във Вашингтон

Докато Мелания не се опитвала да разколебава вярата на децата в коледните чудеса. На едно от обадилите се деца тя каза, че Санта Клаус се намира в пустинята Сахара, а на друго – че лети над Мароко и ще бъде при него сутринта на Рождество. „Да помагам на децата да проследяват къде се намира Санта е една от любимите ми традиции”, написа по-късно тя в туитър.
След това президентското семейство посети църковната служба за Рождество Христово във Вашингтонската катедрала.
БГНЕС