Томов: Комплота срещу наш е страшен
Томов: Комплота срещу наш е страшен / netinfo
Александър Томов призна пред Гонг, че още вчера е бил наясно с решението на УЕФА относно лицензирането на отбора.

„Говорих с ключови хора от европейската централа, които ми обясниха, че няма как да бъде направено каквото и да било. На практика с писмото до БФС няма някакво решение, а това е един формален процедурен отказ, като хората са си напълно прави по всички точки”, коментира Томов.

Той за пореден път хвърли вината върху лицензионната комисия към футболната ни централа.

„БФС можеше да ни даде лиценз и след това да ни позволи отсрочка 5-10 дни, за да оправим нещата. Така го правят на всякъде по света. Комплота срещу нас е страшен, многопластов и добре изигран. Търсили са ни грешка и са хванали една от тях. Всички други български клубове участници в УЕФА имат много повече нарушения от нас”, допълни Томов.

Все още действащият президент на „армейците” каза още, че българското общество като цяло трябва да решава за участието на ЦСКА в „А” група догодина.

„Смятам, че това ще е поредното насилие над справедливостта и истината. Всеки отбор в България може да има някакви проблеми, но да удариш шампиона си по такъв начин, да го лишиш от лиценз е страшно. В Европа никой не го прави”, допълни Александър Томов.