Пол Инс с интерес към Ивелин Попов
Пол Инс с интерес към Ивелин Попов / netinfo
Новият мениджър на елитния английски Блекбърн Роувърс Пол Инс проявява интерес към българския национал Ивелин Попов, съобщава авторитетният вестник Telegraph.

Според изданието, приоритетна цел за Инс през лятото ще бъде привличането на десен полузащитник. Ивелин Попов, който вече изкара пробен период в Роувърс, един от вариантите пред треньорския щаб.

В списъка на новия наставник на Блекбърн попада още триото от Еспаньол Алберт Риера, Марк Торехон и нападателят Феран Короманис. Очаква се Инс да привлече футболисти предимно от чужбина, тъй като те ще излязат доста по-евтино в сравнение с местните таланти като дясното крило на Уулвърхемптън Майкъл Кайтли.

Трансферната политик на Блекбърн също ще зависи и от футболистите, които ще напуснат отбора. Ръководството на отбора вече обяви, че не може да отпусне сериозна сума за летни покупки и главно Инс ще разчита на приходите от продадените играчи. Дейвид Бентли и Роке Санта Крус представляват сериозен интерес за водещите клубове в Англия, като най-вероятно именно чрез тях ще бъде осигурен трансферния бюджет за лятото.