Още футболисти отпаднаха от групата на ЦСКА за Холандия
Още футболисти отпаднаха от групата на ЦСКА за Холандия / netinfo
Трима от младите футболисти отпаднаха от групата на ЦСКА за последният етап от подготовката на тима за новия сезон в Холандия. Рано тази сутрин отборът отлетя за втория си лагер.

След вчерашната контрола срещу Спартак Плевен, спечелена от шампионите с 2:0, Димитър Пенев е преценил, че на този етап няма да разчита на Джихат Кемил, Иво Димитров и Димитър Димитров. Първите двама тренират с първият отбор от края на миналата година и отпадането има от групата е малко изненадващо.

Защитникът Ненад Настич също не се появи на аерогарата. След като получи травма в проверката срещу плевенчани, сърбинът ще трябва да мине обстойни медицински прегледи, за да се установи до колко е сериозна травмата му.

Настич ще се присъедини с няколко дена закъснение към съотборниците си. Спряганият за трансфер бразилец Неи се качи на самолета за Амстердам в отлично настроение въпреки ранния час. До края на другата седмица трябва да стане ясно какво ще е неговото бъдеще и дали остава да играе за ЦСКА. Договорът на тарана с „армейците” изтича след две години. След като вчера оттегли молбата си от арбитражната комисия Кирил Котев също потегли с отбора за Холандия.